Selecteer een pagina

Aanbod

Online Cursus | Relaxed naar Bed

whatsapp cursus

 

In deze 5-daagse cursus heb jij weer meer verbinding met jezelf. En leer jij hoe jij je kindje daarbij kan helpen, door uit zijn hoofd weer in zijn lichaam en hart te ‘landen’. Hoe fijn is het om als kind al te leren hoe je zelfbewust kunt slapen en daardoor stralend opstaat.

Start maandag 11 november

 

Workshop van Hoofd naar Hart

WORKSHOP voor kinderen

 

Dit is een ochtend workshop waarin kinderen kennis maken met verbinden met hun hart, waar worden ze blij van, waar gaat hun innerlijk vuur van branden. Hoe kunnen ze weer in hun ‘aarden en landen’ in hun lichaam.  

van Hoofd naar Hart

Cursus voor kinderen

 

In 10 lessen van 1,5uur maken ze kennis met verbinden met hun hart. We leven in een transitie periode, als volwassenen leren we steeds beter opnieuw te connecten met ons hart, zelfliefde en selfcare wordt steeds belangrijker.

Na deze cursus zal er een zaadje zijn geplant in het kind. Een zaadje om meer bewust te zijn van zichzelf. Meer Lichaamsbewustzijn. Hoe ze zich kunnen ontspannen, zich in een positieve flow kunnen brengen

1-op-1 Zelfbewuste Mama Coaching

COACH CALL

 

In een sessie van 1,5 uur help ik jou naar een betere communicatie tussen jou en je kindje, wat leidt naar meer zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en zelfliefde voor jullie beiden. Zodat jij als moeder die bijzondere verbintenis van de zwangerschap door kunt zetten na de geboorte.