Selecteer een pagina

Gevoelslessen voor kinderen

Laat kinderen kennis maken met hun Hart.

van Hoofd naar Hart | voor kinderen |

Gevoelslessen

Na 10 lessen is er een zaadje zijn geplant in jouw kind. Een zaadje om meer bewust te zijn van zichzelf. Meer Lichaamsbewustzijn. Hoe ze zich kunnen ontspannen, zich in een positieve flow kunnen brengen.

Waarom deze cursus?

Ik had een burn-out nodig om opnieuw te leren luisteren naar mijn hart en naar mijn lichaam. Toen dacht ik ‘waarom overkomt mij dit?’, nu ben ik heel erg dankbaar. Want zonder die burn-out had ik ook heel veel inzichten gemist. 

Herken jij dat ook, dat jij als moeder weer opnieuw de weg naar je hart hebt gemaakt? Misschien ook wel door een burn-out of door een andere (vervelende) situatie, dat je opnieuw connectie ging maken met je hart en je ziel. Meer lichaamsbewustzijn, meer zelfbewustzijn, meer zelfliefde. 

 

En wil jij dat ook graag aan je kindje meegeven? Dat het allerbelangrijkste in het leven is ‘luisteren naar je hart en van jezelf houden’. 

 

Inmiddels ben ik bijna 32 en in de afgelopen vier jaar heb ik mijzelf opnieuw ‘ontdekt’. Ik weet weer waar ik blij van word, hoe ik me goed kan voelen, hoe ik de verantwoordelijkheid neem over mijn eigen leven en mijn eigen geluk.

 

En bij alles wat ik de afgelopen tijd heb geleerd, dacht ik ‘waarom heb ik dat als kind niet geleerd?’

 

Ik heb daarom deze cursus ontwikkelt.

Wat leren de kinderen?

– hoe we ons voelen, lichaamsbewustzijn, zelfbewustzijn, fijne gevoelens en niet zo fijne gevoelens, affirmaties.

– ontspannen, hoe kan ik mij ontspannen, wat werkt voor mij en wat levert het mij op als ik mij ontspannen voel.

– ademhaling, zuurstof is onze energie. Als we te hoog ademen krijgen we (te) weinig energie binnen.

– creativiteit, niets is zo fijn als heerlijk creatief bezig zijn. Uit het hoofd in het hart en lichaam.

– mindful slapen, ik ga ze alles leren om ze rustig te kunnen laten slapen.

Hoe wordt de les opgebouwd?

– Binnenkomst => even spelen totdat iedereen er is

– ‘Landen’ => even bewust aankomen in de ruimte en in onszelf 

– De eerste les stellen we onszelf voor en iedere week bespreken we de mooie momenten van de week ervoor.

– In iedere les zit ontspanning, ademhaling, creativiteit, en mindful slapen. 

– Ik sluit de les af met een verhaal. Hier kunnen nog vragen of inzichten over worden gedeeld of gewoon het laten zoals het is.

 

Er zitten maximaal 5 kinderen in de groep. Zodat ik iedereen ook echt de aandacht kan geven die er nodig is.

Wat hebben ze eraan?

Na deze cursus zal er een zaadje zijn geplant in jouw kind. Een zaadje om meer bewust te zijn van zichzelf. Meer Lichaamsbewustzijn. Hoe ze zich kunnen ontspannen, zich in een positieve flow kunnen brengen en leren hoe ze vanuit alles wat moet en van ze wordt verwacht terug kunnen gaan naar hun hart en lichaam en even ‘uit het hoofd’. Leren luisteren naar het hart.

 

Er zijn 2 groepen, tussen de 6-8 jaar en 9-12 jaar. De groep bestaat uit maximaal 5 kinderen

Start 20 november en er zijn 10 lessen van 1,5uur.

Prijs voor deze cursus:

€375 inclusief BTW en tot 14 november is er een early bird prijs voor € 245,- 

De cursus start 20 november, wil jouw kind meedoen?

Stuur me via onderstaande link een mail, dan stuur ik je alle informatie.