[vc_row row_margin=”row_margin_bottom”][vc_column][vc_column_text]Lieve lezer, Dankjewel dat je de moeite neemt om mijn verhaal te lezen. Ik ben Renée, 30 jaar jong, dochter van mijn ouders en zus van mijn (jongere) broer. Mijn zoontje wordt in dit najaar 3, wat betekent dat ik al bijna minimaal 4 jaar moeder ben. Na een moeizame relatie, waarin ik mezelf helemaal was kwijtgeraakt, ben ik opzoek moeten gaan naar mijzelf. Ik was mezelf zo erg kwijtgeraakt dat ik letterlijk niks meer voelde wie ik was, waar ik van hield, wat mij energie gaf. Eén vlammetje diep in mij wakkerde weer opnieuw aan. Het stemmetje wat ik al vaker voelde en hoorde, maar nooit naar luisterde. Het stemmetje dat zei ‘het is best raar dat we worden opgevoed op een manier, waardoor we eerst negatieve ervaringen moeten meemaken om naar onszelf op zoek te gaan. En weer bij onze ware ik, ons zijn en onze intuïtief uit te komen.’ Dat stemmetje gaf mij hoop en kracht. Hoop dat ik weer mezelf zou vinden. En kracht om uiteindelijk nu mijn missie en mijn droom aan jou te kunnen vertellen.

Mijn Droom

Het is namelijk mijn droom dat alle kinderen opgroeien in verbinding met hun gevoel. Dat ze van jongs af aan hun emoties leren kennen, beleven en ervaren. Dat het goed is dat al die gevoelens voelen en dat ze die ook mogen voelen. En het belangrijkste van alles, dat ze leren vertrouwen op hun gevoel, emoties en intuïtief. Ik heb vanuit mijn eigen ervaring mijn missie en mijn kracht gemaakt. Vanuit mijn eigen ervaring onderbouwd met theorie zal ik met jou mijn visie delen. Mijn visie op hou je als ouder (en opvoeder) je kind(eren) hun emoties te leren (h)erkennen. Lees dus gerust verder op de site. Om weer bij mijn eigen gevoel terug te komen, ben ik weer gaan schrijven. Al schrijvend ontstonden er ook intuïtief nieuwe gedichtjes. Deze zijn in de shop te vinden op wenskaart en posters. De gedichtjes zijn altijd bedoeld, als een moment van rust tijdens de drukte van de dag. Een ogenblik van stilte en bezinning, om even dicht bij jezelf uitkomen om vervolgens ‘naar buiten’ te kunnen gaan.  

Mijn bedrijf

Op dit moment ben ik ook bezig met het schrijven en maken van online programma’s, lezingen en workshops. Ik ben oa bezig met het ontwerpen van een workshop over ‘meditatief schrijven’. Ben jij hier al benieuwd naar? Bijvoorbeeld een huiskamer lezing bij jou thuis. Of bij jou op school of kinderopvang, stuur me dan een berichtje via het contact formulier. Inmiddels weet jij wat meer over mij en ben ik heel benieuwd geworden naar jou. Naar jouw ervaringen op mijn website, of er iets herkenbaar voor je is. Of juist niet. Stuur me gerust een berichtje, hier via de site of via mijn social media.   Veel liefs, Renée[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]