Selecteer een pagina

Workshop Zelfbewust Opvoeden

Jouw kind in verbinding met zijn of haar gevoelens

Laat jouw kind nog meer bewust worden van zijn of haar eigen gevoelens!

Workshop Zelfbewust Opvoeden

Deze workshop gaat over de impact van de geboorte. Het is namelijk 1 gebeurtenis, met 2 ervaringen. Het is de bevalling van de moeder en de geboorte van het kindje. Aan de hand van mijn eigen geboorteverhaal, neem ik je mee hoe jij jouw kindje kan begeleiden naar meer verbinding met zijn of haar gevoelens.

Waarom een workshop over Zelfbewust Opvoeden?

 

Als kind wist ik, er is meer op aarde dan alleen dit leven. Ik wist niet goed wat ik er mee bedoelde, toch had ik dit ijzersterke gevoel. Ik had veel vragen over het leven.

Toen ik moeder werd, kwam ik snel daarna ook in een burn-out. Ik heb besloten om mijzelf heel diep in de spiegel aan te kijken. En iedere keer als ik weer een ‘knelpunt’ in mijzelf tegenkwam, kwam ik er ook achter dat de oorsprong zat in ofwel het leven voor mijn geboorte, de tijd in de baarmoeder ofwel de geboorte en het eerste jaar na de geboorte.

 

Ik ben mij gaan verdiepen in het geboortepatronen en communicatie. En hoe je gebeurtenissen uit die vroege herinnering kunt communiceren met je kindje, zodat ze in verbinding blijven met hun gevoelens. Een stuk zelfbewustzijn en lichaamsbewustzijn.

Wat leer je in deze workshop?

Ik geef een korte uitleg, aan de hand van mijn eigen geboorteverhaal, hoeveel invloed dat heeft gehad op mijn eigen leven.

En hoe je het geboorteverhaal van je kindje kunt bespreken met hem of haar.

Daarnaast ook wat praktische handreikingen om ook gedurende de dag je kindje te helpen in verbinding te blijven met zijn of haar gevoel.

Hoe is de workshop opgebouwd?

Dit is een workshop van 2,5uur, voor moeders met kinderen van 0 tot 4 jaar. Het zal een afwisselende workshop zijn, met momenten van informatie, rust en lichaamsbewustzijn.

Wat heb je geleerd aan het einde van de workshop?

Je leert het gedrag van je kindje beter begrijpen. En je leert hoe je jouw kindje kunt begeleiden in zijn of haar gevoelens en frustraties. Want hoe meer Herkenning, Erkenning en Begrip er is voor de emoties van een kindje, zal hij of zij meer veiligheid ervaren en zal het een veiligere innerlijke hechting ontwikkelen, zeer zelfvertrouwen en zelfliefde.

 

Prijs voor de workshop (per persoon):

€25 inclusief BTW*

*(dit is éénmalig, hierna €44 inclusief BTW)

Wil jij bij de workshop aanwezig zijn?