1–op–1 Zelfbewuste

Mama Coaching

Een betere communicatie tussen jou en je kind

Word je nog meer bewust van je eigen gedachtes, overtuigingen en gevoelens!

Zelfbewuste Mama Coaching

In een sessie van 1,5 uur help ik jou naar een betere communicatie tussen jou en je kindje, wat leidt naar meer zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en zelfliefde voor jullie beiden. Zodat jij als moeder die bijzondere verbintenis van de zwangerschap door kunt zetten na de geboorte.

Waarom Zelfbewuste Mama Coaching?

Kinderen worden als gevoelswezens geboren. Ze zijn alleen maar gevoel, instinct en intuitie. Wat jij als moeder voelt, voelt het kind ook. Wij kunnen met woorden zeggen ‘we zijn rustig’, maar als we ons eigenlijk heel onrustig voelen, zal het kind daar op reageren. Het kind reageert dus op de onbewuste boodschap, ons gevoel wat we uitzenden.

Ik help jou naar een Zelfbewuste Communicatie, waarbij er ruimte is voor jouw gevoel als moeder EN dat er ruimte is voor de gevoelens van het kind.

Wat is Zelfbewuste Mama Coaching?

Je leert je nog meer bewust te worden van je eigen gedachtes, overtuigingen en gevoelens. En wat je daarmee uitzendt naar je kind toe. Daarnaast geef ik je alle handvatten voor Zelfbewuste Communicatie, zodat jij leert hoe je gevoelens bespreekbaar maakt met je kind.

Hoe werkt Zelfbewuste Mama Coaching?

De sessie duurt 1,5u en is online via Skype. Van te voren krijg je per mail een vragenlijst, die mag je maximaal 24u voor de afspraak naar mij terugmailen. Aan de hand van deze vragen en jouw hulpvraag ga ik je 1,5u alle tools geven die nodig zijn voor nog betere verbinding met je kind, wat helpt bij een goede (innerlijke) hechting.

Wil je eerst nog meer informatie of even kijken of we een klik hebben, stuur me dan een bericht via de contact pagina.

Wat levert Zelfbewuste Mama Coaching jou op?

Meer Zelfbewustzijn en Lichaamsbewustzijn. Je zal jezelf beter leren begrijpen EN je kind ook. De innerlijke verbinding die er tussen jullie is, zal minder ruis op komen omdat gevoelens worden besproken. Daardoor is er direct meer ruimte voor jouw gevoelens EN zal jij je kind leren dat hij of zij ook in verbinding kan blijven met zijn of haar gevoel. Wat leidt naar meer Zelfbewustzijn, meer Zelfvertrouwen en Zelfliefde.

Prijs voor één coach call:

€67 inclusief BTW

Wil jij een coach call met mij plannen?

Zodra ik de betaling binnen heb, neem ik zo snel mogelijk contact met je op om de call in te plannen.

Tot snel!